Eksklusive Rose Bokse

Design din egen boks fra kun 599,-!

Sammensæt boks

Velkommen til J&G ROSER Danmark

Det fås ikke bedre, smukkere eller mere eksklusivt, når du skal sende en tanke, en tak eller en kærlighedserklæring med roser eller blomster. Så enkelt kan det siges, når vi fortæller om os selv og vores service. Vores koncept er unikt, og det er vi ret stolte af. Du skal have den allerbedste oplevelse, og derfor gør vi altid lige lidt ekstra ud af tingene.

Hvad kan du forvente
Flotteste og mest holdbare roser, den smukkeste indramning i smukt designet boks, og leveret af vores stilfulde og elegante bud – er hvad du kan forvente dig. Roserne er særligt udvalgte og håndplukkede, og det betyder, at hver og en rose, der er i vores arrangerede bokse, er bedste kvalitet, både i størrelse, form, farve og stand.

Der er altid en anledning til smukke roser
Skal du overraske en særlig person med en unik blomsteroplevelse, så har vi designet bokse og dekorationer til for eksempel bryllupper, Mors Dag, Valentins Dag, konfirmationer, receptioner, fødselsdage, bryllupsdage, og mange flere. Det gør det nemt for dig, når du bestiller din ordre hos os.

Hurtig og præcis levering
Når vores dygtige dekoratører og medarbejdere har arrangeret din unikke dekoration – med de mest friske og smukke roser, tager vores bud over, og leverer direkte til modtageren som aftalt. Vi leverer i hele Storkøbenhavn og resten af sjælland præcis til den aftalte tid, og kan, hvis vores lager tillader det, levere en bestilling samme dag, ellers senest dagen efter. Men jo før du bestiller, des hurtigere vil vi kunne behandle din ordre.

Sådan gør du
Vælg størrelse, form og farve, så er du kun et par klik fra, at der bliver sendt en unik og eksklusiv dekoration af sted fra os – til den du vil sende en særlig personlig og uforglemmelig hilsen eller tanke.

Kærlig hilsen
J & G Roser, Danmark