Om os

 

Vi er et ungt og innovativt team, som hele tiden forsøger at komme tættere på vores kunder og deres specielle og unikke behov, når det handler om at levere blomster eller roser i højeste kvalitet. Vi har mere end fire års erfaring i blomster branchen, og har i løbet af den tid, fundet de allerbedste blomster og løsninger som en kunde kunne tænke sig.

Kvaliteten er i top
Som udgangspunkt er alle roser smukke, men nogle er bare langt mere egnede til at blive plukket, sendt ud til kunder, og pryde et rum eller miljø i rigtig lang tid efter afskæring. Vi har fundet de bedste blomster og løsninger, som lever op til vores og kundernes krav og forventninger. Farverne skal være dybe og skarpe, kronen eller blomsten skal være intakt og symmetrisk, duften intens og lokkende, stilken kraftig og robust, og mange flere detaljer skal være på plads, før vi sender dem ud til kunderne.

Alle vores blomster og roser er særligt udvalgte, og bliver håndplukkede, så de matcher med vores krav. Det betyder, at deres holdbarhed – efter afskæring, er langt bedre end almindelige blomster, og med de rette betingelser, sagtens vil kunne holde i ti til fjorten dage.

Vores dygtige medarbejdere
Alle hos J & G Roser elsker blomster og roser, og vi sætter en stor ære i at kunne levere den samme høje kvalitet hver gang. Det kræver stabile og dedikerede personer, som brænder for vores koncept og vision, og det har alle hos os.  Vi vil sprede glæde og smukke uforglemmelige oplevelser for vores kunder, og det motiverer os hver dag til at gøre det endnu bedre.

Ekstra og lidt mere
Når du bestiller din ordre hos J & G Roser kan du regne med, at alt er mere end ok. Vi tager hånd om alle vores kunder som vi behandler vores blomster – med en kærlig og seriøs omhu, der gør, at du helt sikkert vil komme igen, og også anbefale os til andre.  Har du særlige ønsker, når det gælder arrangement, sammensætning, indpakning eller levering, så ringer du bare, og så finder vi sammen den helt perfekte løsning.

Bestil din ordre her på siden eller ring til os for mere information. Vi ser frem til at imponere dig med vores service – med en suveræn og uforglemmelig oplevelse!

 

Kærlig hilsen
J&G Roser Danmark